Junii Sibiului ne colindă, la Casa de Cultură a Sindicatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul va avea loc în 19 decembrie
Spectacolul va avea loc în 19 decembrie

Consiliul Judeţean Sibiu, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii” Sibiu, în colaborare cu Cercul Militar Sibiu, organizează spectacolul de datini şi obiceiuri de Crăciun „Iată, vin colindători!”. Manifestarea are loc în 19 decembrie 2010, ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu.

Ne vor colinda Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”, alături de soliştii Alina Bîcă, Viorica Telcean, Daniel Rosalim, Ilie Medrea, Izabela Tomiţă, Ansamblul „Timişul” din Timişoara şi Grupuri tradiţionale de colindători din Alţâna şi Retiş.

Seara se va încheia cu un recital extraordinar susţinut de interpreta de muzică populară Mariana Anghel. „Spectacolul propune o incursiune în lumea satului tradiţional românesc în miez de iarnă, astfel încât sibienii vor avea parte de colinde din Banat, de pe Valea  Hârtibaciului, din  Ţara Secaşelor şi din Mărginimea Sibiului. Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” va aduce în prim-plan obiceiul cetei de juni din Gura Râului“, spune Silvia Macrea, organizatoarea evenimentului.

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, preţul unui bilet fiind de 20 lei.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite