Jumătate de milion de lei cheltuiţi aiurea pe o mansardă la Bazinul Olimpia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mansarda ridicată pe acoperişul bazinului de pe Bulevardul Victoriei va fi demolată fără a fi folosită vreodată
Mansarda ridicată pe acoperişul bazinului de pe Bulevardul Victoriei va fi demolată fără a fi folosită vreodată

Clubul CSM Sibiu va demola o mansardă amenajată în acest an pe acoperişul bazinului de Înot Olimpia. Investiţia fusese iniţial gândită pentru a fi schimbat întreg acoperişul bazinului, dar fosta conducere a CSM-ului a schimbat proiectul pentru a amenaja un minihotel.

Într-o perioadă în care orice finanţare din bugetul statului se obţine cu forcepsul, în Sibiu, peste 500.000 de lei au fost cheltuiţi de către clubului CSM, pentru o investiţie care acum se dovedeşte inutilă.

Bazinul Olimpia este de mai mulţi ani o piatră atârnată de gâtului clubului aflat în subordinea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST). Problemele apărute la singurul bazin de sărituri pentru înot acoperit din Ardeal, s-au rulat cu repeziciune practic în fiecare an.

Totul părea că se va mai drege la începutul anului trecut, când ANST-ul a informat clubul din Vasile Aaron că a fost aprobată o finanţare în valoare de aproximativ 500.000 de lei, pentru a se efectua reparaţii de urgenţă la acoperişul de la Olimpia. „Numai că în iunie 2010, Cintean a fost shimbat din funcţie, locul său fiind luat de Vingarzan Sterp. Imediat s-a decis ca proiectul să fie schimbat.

Lucrările s-au oprit în primăvara acestui an, dar mansarda a rămas la un stadiu de ziduri de lemn şi tocărie tip termopan. Ce este mai grav însă, este faptul că mansarda nu poate fi folosită pe viitor pentru niciun proiect.


Află de ce trebuie demolată mansarda şi cum s-au risipit cei 500.000 de lei, în noul număr al ADS Sibiu, care apare joi, 29 septembrie la chioşcurile de ziare din tot judeţul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite