Jumătate de milion de euro pentru protecţia copiilor, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu a început procedura de achiziţie a unor microbuze şi autoturisme pentru centrele de plasament incluse în cadrul unui proiect de peste 500.000 de euro care a vizat modernizarea echipamentelor în opt centre din judeţul Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

ULTIMA ORĂ Copil lovit de TIR în judeţul Sibiu

Proiectul se va încheia în luna aprilie şi, până atunci, vor mai fi cumpărate mobilier de curte şi grădină, o centrală termică şi un sistem de ventilaţie.

"În întâi ianuarie 2010 a început implementarea proiectului, iar până acum s-au achiziţionat echipament IT, electrice şi electrocasnice, echipament de kinetoterapie, dotări curte, echipamente activităţi recreere, huse impermeabile pentru saltele, jaluzele şi mobilier pentru toate cele opt centre incluse în proiect", a declarat, Beatrice Muntean, purtătorul de cuvânt al DGASPC Sibiu.

Proiectul mai prevede achiziţionarea de microbuze şi autoturisme, pentru care s-a demarat procedura legală de achiziţie, dar şi cumpărarea unei centrale termice pentru Centrul de Plasament Agârbiciu şi a unei instalaţii de ventilaţie pentru Centrul de Plasament Gulliver.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite