Sibiu: Judeţul şi oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Judeţul şi oraşul pe scurt
Sibiu: Judeţul şi oraşul pe scurt

Iată principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară – Sibiu.

Piaţă restilizată la Mediaş
Piaţă agroalimentară din municipiul Mediaş va fi redeschisă sâmbătă de administraţia locală. Inaugurarea are loc chiar în ziua în care se ţine cea de a 6-a ediţie a săbătorii tradiţionale „Ziua Recoltei”. Piaţa are acum două hale mari cu peste 200 de locuri pentru comercianţi şi un spaţiu special pentru vânzarea de flori.

Târg de carte religioasă
Cele mai noi apariţii în materie de carte religioaasă, un concert de toacă, videoproiecţii şi o expoziţie realizată de copiii de la Grădiniţa nr. 38 fac parte din programul celei de-a X-a ediţii a Târgului Naţional de Carte şi revistă Religioasă, găzduit de Biblioteca „Astra“. Târgul va fi deschis zilnic până duminică, între orele 10.00 şi 20.00.

Minoră bătută crunt de tatăl ei
O fetiţă de 13 ani, din satul Blăjel, comuna Bazna, a ajuns aseară în jurul orei 19.30, la spitalul din Mediaş, după ce a fost lovită de către tatăl ei, Wass Vasile de 43 de ani. Vecinii au auzit-o pe fetiţă ţipând şi au chemat poliţia şi apoi ambulanţa, la faţa locului. Fetiţa este în afara oricărui pericol, dar se află sub supraveghere medicală.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite