Jucătorii de la CSU Sibiu s-au antrenat „în deplasare” după ce au rămas blocaţi în Giurgiu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că miercuri seară au pierdut la mare luptă jocul cu CSU Sibiu, reprezentanţii clubului CSS Giurgiu au dat dovadă de fair-play şi au pus la dispoziţia adversarilor Sala Sporturilor pentru ca aceştia să se antreneze.

CITIŢI ŞI:

Echipa de baschet CSU Sibiu blocată la Giurgiu din cauza zăpezii

Echipa de baschet masculin CSU Atlassib Sibiu s-a antrenat în această după-amiază la Giurgiu după ce autocarul clubului ardelean a rămas blocat în oraşul de la malul Dunării din cauza ninsorii abundente şi a viscolului din ultimele 24 de ore.

Tehnicianul ardelenilor, Cătălin Vulc, şi-a adus la sală şapte dintre jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc în disputa de ieri, aceştia pregătindu-se timp de o oră şi jumătate.

„Directorul nostru sportiv, Horaţiu Floca s-a întâlnit cu Alin Guţă, şi l-a rugat să ne lase să ne antrenăm în sală. Reprezentantul echipei CSS Giurgiu a răspuns cu amabilitate şi astfel am putut să facem acest antrenament” a spus Cătălin Vulc.

Vor pleca din Giurgiu doar după ce drumurile vor deveni sigure

Acesta a subliniat faptul că a pornit după meci, împreună cu echipa, spre Sibiu, pe DN5, însă autocarul a fost întors din drum din cauza timpului nefavorabil şi al închiderii şoselei care leagă Giurgiu de Bucureşti.

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE DE LA ANTRENAMENT

„Aşteptăm ca drumul să fie deblocat. În niciun caz nu ne vom aventura pentru că suntem conştienţi de pericolele care se pot întâmpla pe drum”.

Sibienii, prin vocea aceluiaşi Cătălin Vulc, intenţionează să solicite federaţiei amânarea partidei de sâmbătă, de pe teren propriu, cu BCM Piteşti, dacă nu reuşesc să ajungă mâine acasă.

„Nu mă aşteptam ca Giurgiu să revină pe tabelă”
Referitor la meciul de miercuri seară, tânărul antrenor al Sibiului a recunoscut că duelul a fost unul echilibrat şi că nu se aştepta la o revenire a adversarului după ce acesta era condus la o diferenţă de zece puncte după primele douăzeci de minute.

„Sincer nu mă aşteptam ca Giurgiul să revină pe tabelă însă le-am spus băieţilor la cabine că trebuie să continuăm să ne facem jocul. Din păcate ne-am relaxat în sfertul trei, iar acest lucru era să ne coste” a spus Cătălin Vulc, cel care a fost încântat de randamentul americanului Wisseh, vedeta echipei, revenit pe teren după o răceală puternică.

Deşi sunt ca şi calificaţi în play-off, Cătălin Vulc susţine că următoarele meciuri, cu Piteştiul şi Energia Rovinari sunt foarte importante pentru echipa sa. „Nu mă gândesc la play-off, mă gândesc la următoarele două meciuri pe care le disputăm împotriva a două formaţii apropiate ca şi valoare de noi şi pe care sperăm să le câştigăm” a încheiat Cătălin Vulc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite