Joi se taie gazul la peste 20.000 de sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E.ON Gaz Distribuţie spune că furmizarea va fi întreruptă datorită înlocuirii a conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Siretului din municipiul Sibiu.

CITIŢI ŞI:

E.On Gaz a băgat 20 de milioane de lei în reţeaua din judeţul Sibiu

Astfel pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe mai mult străzi din municipiul Sibiu.

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Siretului din municipiul Sibiu, cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute.Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de joi, începând cu ora 08.00, pe următoarele străzile Siretului, Intrarea Siretului, Arieşului, Intrarea Arieşului, Calea Dumbrăvii (de la numărul 137 la numărul 155) şi Zona rezidenţială şi turistică Pădurea Dumbrava“, se arată într-un comunicat al E.On Gaz Distribuţie.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 20.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite