Jocuri pentru voluntari, sâmbătă în parcul Sub Arini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voluntarii implicați în proiecte comunitare din Sibiu și organizațiile lor sunt așteptați de către cei de la asociația Colors la o ediție specială a evenimentului Jocuri pentru voluntari, networking & fun, sâmbătă, 12 mai, de la ora 17, în Parcul Sub Arini (la cupolă).

Evenimentul nonformal organizat de Asociația Colors își propune să ofere un spațiu de comunicare și relaționare între voluntarii activi implicați în diferite proiecte comunitare în Sibiu, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor care derulează proiecte de voluntariat comunitar și potențiali voluntari, indiferent de vârstă.

”În cadrul acestui eveniment veți avea totodată ocazia să vă întâlniți cu 7 tineri voluntari internaționali (din Spania, Polonia și Turcia) care efectuează un stagiu de 12 luni de voluntariat internațional, fiind implicați în proiecte educaționale de timp liber în Brașov și să aflați mai multe despre Serviciul European de Voluntariat, programul prin care ei au sosit în România. Agenda mai cuprinde multe jocuri și surprize colorate”, anunță organizatorii.

Înscrierea se face pe site-ul www.plinideidei.ro sau pe www.facebook.com/asociatiacolors. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe as_colors@yahoo.com sau 0745052151.




Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite