Jandarmii i-au depăşit numeric pe protestatari, la reluarea manifestaţiilor de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar 12 protestatari au ieşit în stradă
Doar 12 protestatari au ieşit în stradă

Doar 12 persoane au venit luni seara la mitingul de la Sibiu, primul de la anunţul că vor fi reluate protestele. În Piaţa Mare au fost mai mulţi jandarmi decât protestatari, pentru că în solicitarea de avizare a protestului organizatorii au aproximat 600 de participanţi.

Deşi erau hotărâţi să facă traseu lung, până la intersecţia bulevardului Mihai Viteazul cu strada Rahovei, manifestanţii au făcut doar câteva ture în Piaţa Mare, după care s-au împrăştiat.

“Am ieşit din nou în stradă pentru că de trei săptămâni nimic nu s-a schimbat, văd că guvernul ăsta pus e tot ca şi celălalt, a început că poartă dialog dar văd că de fapt dialogul e tot monolog. Speram să vină oameni cât mai mulţi la manifestaţii, văd că nu-i deranjează”, a spus Mircea Bucur, preşedintele Asociaţiei Sibiu Decembrie 89, care a organizat protestul.

Marşurile continuă marţi, miercuri şi joi cu „traseu scurt”, şi anume strada Nicolae Bălcescu – Piaţa Unirii şi înapoi în Piaţa Mare, iar vineri protestatarii vor rămâne doar în Piaţa Mare.

Protestele vor continua şi săptămâna viitoare, urmând ca traseele să fie stabilite ulterior.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite