Ivan Vukadinovic: "Transferul la Gaz Metan înseamnã un pas mare în carierã"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul fundas al echipei Gaz Metan, Ivan Vukadinovic, a declarat în cadrul unei conferinte de presã cã transferul la Gaz Metan reprezintã un pas mare în cariera sa si cã sperã sã joace cât mai bine pentru a prinde un loc de titular.

CITEŞTE ŞI:

FC Timişoara  - Gaz Metan Mediaş se joacă sâmbătă, de la 19.00, şi este transmis de DigiSport

Medieșeanul Muth, convocat la Naționala de Tineret al României!

Sibiul organizează All Star Game-ul baschetului românesc în 2011

"Acest transfer la Gaz Metan înseamnã un pas mare în carierã, pentru cã vin într-un campionat mult mai bun decât cel din Serbia. Vreau sã mult mai bun decât cel din Serbia. Vreau sã le multumesc antrenorului si celor din conducerea clubului pentru cã m-au ales pe mine si sper sã joc cât mai bine sã prind un loc de titular si sã ajungem cât mai sus în clasament", a spus Ivan.

La rândul sãu, atacantul Dan Roman, si el recent transferat, a declarat cã a fost primit foarte bine de colegii sãi si sperã sã ajute echipa din Medias sã prindã un loc de cupã europeanã. "Pentru mine e un pas înainte, deoarece vin de la o echipã care se bãtea la retrogradare, la o echipã de pe locul 5. Sper sã prindem un loc cât mai bun în clasament si, bineînteles, un loc de cupã europeanã. Am fost primit neasteptat de bine, iar atomosfera este foarte bunã. De la conducere pânã la jucãtori, toatã lumea m-a primit cum trebuie, este un grup unit aici la Medias si bãieti cu un caracter deosebit", a adãugat Roman.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite