Iris concertează de Ziua Femeii, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iris
Iris

Doamnele sunt aşteptate în această seară la Oldies Pub, unde trupa Iris va susţine un concert începând cu ora 22:00. Sibiencele lipsite de prejudecăţi sunt aşteptate mâine seară în club Kapital, la un spectacol de streaptease incendiary susţinut de Cornel păsat şi trupa Flamingo Boys.

Concertul celor de la Iris începe la ora 22:00, iar biletul de intrare costă 50 de lei. Tot astăzi, Hilton Sibiu vine cu o ofertă special pentru doamne, la spa-ul din incinta complexului. Pentru 75 de lei, aveţi acces în aria spa, piscina, saune, jacuzzi, camera de relaxare si meditatie. În preţ intră  o terapie spa la alegere, şi acces la bufetul cu fructe, fresh-uri, ceaiuri si sampanie.

La hotelul Ibis, doamnele sunt aşteptate cu un curs de dans oriental, preparate delicioase şi premii surpriză, iar cele care se vor caza vor plăti doar jumătatre din preţul camerelor.

Teatrul Radu Stanca le aşteaptă astăzi pe reprezentantele sexului frumos la spectacolul Balul, în regia lui Radu Alexandru Nica, începând cu ora 19:00.

Sibiencele lipsite de prejudecăţi sunt aşteptate mâine seară în club Kapital, la un spectacol de streaptease incendiary susţinut de Cornel păsat şi trupa Flamingo Boys.



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite