Iohannis nu îşi uită colegii de breaslă. Vezi mesajul primarului pentru dascăli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul şef al Sibiului a făcut o cerere specială către elevii care azi revin la cursuri, şi anume aceea de a-şi onora dascălii şi părinţii prin rezultatele pe care le obţin la învăţătură.

Iată mesajul primarului Klaus Iohannis cu ocazia începerii noului an şcolar:

Stimaţi profesori,Dragi părinţi, Dragi elevi,

Ne aflăm la începutul unui an şcolar. Este momentul în care dumneavoastră, stimaţi dascăli, începeţi sau continuaţi formarea viitorilor profesionişti. E o responsabilitate mare pe care dumneavoastră v-aţi asumat-o în fiecare an şi sunt foarte mândru de faptul că elevii sibieni obţin în fiecare an rezultate bune la testările naţionale. Aceste rezultate vi se datorează în parte dumnevoastră, care aţi ştiut să formaţi şi să educaţi elevii pentru succes. Pentru aceasta, vă felicit!

Suntem alături de dumneavoastră şi sprijinim aceste eforturi prin toate mijloacele de care dispunem, pentru ca anul şcolar să se desfăşoare în condiţii optime, atât în ceea ce priveşte procesul educaţional cât şi în ceea ce priveşte funcţionarea unităţilor de învăţământ.

Şi pentru dumneavoastră, dragi părinţi, începerea acestui nou an înseamnă un angajament de a sprijini dascălii în eforturile lor. Pe lângă educaţia pe care o primesc în şcoală, elevii găsesc acasă o altfel de formare: educaţia care îi formează ca oameni. Vă urez succes şi multă putere de muncă!
În încheiere aş dori să transmit elevilor, fie că urmează cursurile unei şcoli generale sau ale unui liceu, că au o sarcină dificilă: aceea de a-şi onora dascălii şi părinţii prin rezultatele pe care le obţin la învăţătură.

Doresc tuturor putere de muncă, multă sănătate şi rezultate pe măsura aşteptărilor! Succes în noul an!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite