Iohannis dă sfaturi sibienilor care îşi rup picioarele pe gheaţă: „Daţi în judecată responsabilii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Primarul Sibiului a explicat că în oraşul pe care îl administrează nu s-au dat amenzi celor care nu au curăţit trotuarele de zăpadă, pentru că în primă fază s-au dat avertismente.

CITIŢI ŞI

Zăpadă de un metru şi risc de avalanşă, la Bâlea Lac

Klaus Iohannis a explicat că poliţia locală nu a aplicat deocamdată nicio amendă pentru că municipalitatea a dorit să le dea sibienilor şansa să se obişnuiască din nou cu iarna, Primarul spune că a mers prin oraş şi a văzut destul de multe trotuare curăţate.

„Din păcate sunt însă şi mulţi sibieni care au primit avertismente şi dacă situaţia se prelungeşte vor primi şi amenzi” a spus Iohannis. Ediul oraşului le-a recomandat celor care şi-au rupt picioarele şi mâinile după ce au căzut pe gheaţă sau din cauza zăpezii de pe trotuare, să meargă în instanţă şi să ceară daune financiare.

„În vestul Europei cum ninge un pic, cum oamenii ies şi curăţă trotuarele, dar asta nu pentru că le este frică să primească amenzi, ci pentru că cei care şi-au rupt picioarele au mers în instanţă şi au cerut daune celui care nu şi-a curăţat trotuarele şi în aceste condiţii se gândesc să nu păţească la fel. Mai cred că sistemul din aceste ţări funcţionează prin măsuri coercitive” a spus Iohannis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite