Sibiu: Trei zile de spectacole pentru viaţa Ioanei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Trei zile de spectacole pentru viaţa Ioanei
Sibiu: Trei zile de spectacole pentru viaţa Ioanei

Trei spectacole a organizat în acest weekend Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu în cadrul campaniei umanitare de stranger de fonduri pentru Ioana Costea, o tânără sibiancă de 19 ani , bolnavă de leucemie.

La evenimentele desfăşurate pe parcursul a trei zile participă pro bono 50 de artişti, care vor să pună şi ei umărul la strângerea celor 100.000 de euro necesari pentru transplantul de celule stem, de care Ioana Costea are nevoie pentru a-şi recăpăta speranţa că îşi va putea trăi tinereţea.

Dacă vineri seara, de la ora 19 :00, la Teatrul de Vară din Parcul Tineretului au urcat pe scenă trupele de artă medievală Amaro, Artgotica şi Cavalerii Cetăţii Roşii  cu spectacole de animaţie şi teatru medieval, seara aceasta este a folclorului.

De la ora 19 :00, la Sala Thalia vor cânta într-un spectacol extraordinar artiştii de muzică popular Teodora Ciocănea, Sebastian Stan, Tudor Barbu, Victoria Meiţescu şi Viorica Telceanu. Mâine spectacolele încep la ora 14 la Teatrul de Vară şi vor fi susţinute de trupa sibiană de jazz Guilty Lemon, Corul Liceului de Artă Sibiu şi Studenţii de la Secţia Artă Teatrala a Universităţii Lucian Blaga Sibiu. 
Pentru fiecare spectacol, biletul va costa 10 lei şi va putea fi cumpărat în seara evenimentului la intrarea la spectacol.

Ioana Costea, care în prezent este internată la o clinică din Tîrgu Mureş unde i-a fost extirpată splina, are nevoie pentru operaţia care i-ar putea salva viaţa de 130.000 de euro. Din această sumă s-au strâns în cele trei luni de la începerea campaniei 48.000 de euro.

Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu va continua organizarea spectacolelor în lunile următoare pentru ca împreună cu ajutorul cât mai multor sibieni să reuşească strângerea sumei necesare.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite