Iohannis nu a participat la inaugurarea Centurii Sibiului. Boc: trebuia să vină, era acasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Sibiului a lipsit de la inaugurarea oficială a centurii oraşului
Primarul Sibiului a lipsit de la inaugurarea oficială a centurii oraşului

Primarul Sibiului nu a luat parte la ceremonia de inaugurare a centurii Sibiului, desfăşurată în această după-amiază în prezenţa premierului Emil Boc.

VEZI AICI GALERIE FOTO REALIZATĂ PE CENTURA OCOLITOARE A SIBIULUI!

CITEŞTE ŞI:

Emil Boc a inaugurat centura Sibiului (FOTO)

VIDEO – Centura ocolitoare a Sibiului se inaugurează pe 1 decembrie, la ora 16.00 (GALERIE FOTO)

La eveniment au fost prezenţi, pe lângă prim-ministrul Emil Boc şi ministrul Economiei Ion Ariton, şi numeroşi politicieni locali, paralamentari sau directori de instituţii din Sibiu. Nu şi-a făcut apariţia însă Klaus Iohannis, primarul Sibiului, în ciuda faptului că acesta a putut fi văzut în vizite neoficiale pe şantierul centurii de zeci de ori.

Conform primelor informaţii Klaus Iohannis nu a fost invitat să ia parte la eveniment. Marea majoritatea a participanţilor la inaugurare au fost membrii ai unui anumit partid politic. De asemenea, nici preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Martin Bottesch, nu a fost prezent la eveniment. Ba mai mult decât atât, în timpul ceremoniei chiar ciculau bancuri legate de primar şi absenţa lui: nu a venit pentru că centura au făcut-o ca să-l ocolească!

Prim-ministrul Emil Boc a comentat acestă situaţie la solicitarea presei. „Domnul Iohannis este binevenit aici. Orice sibian este binevenit aici. Sibienii nu au nevoie de invitaţie ca să vină pe centura ocolitoare, ei sunt la ei acasă. Domnul Iohannis nu avea nevoie de invitaţie”, a spus Emil Boc.



Primăria Sibiu nu a luat încă nicio poziţie oficială faţă de acestă situaţie.

Emil Boc a inaugurat centura Sibiului

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite