Între 4 şi 8 octombrie se dă bătălia pentru spitale sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliile de administraţie ale spitalelor sibiene, ce au trecut în subordinea Consiliului Judeţean, au stabilit datele consursului pentru posturile de manageri.

CITIŢI ŞI:


Mediaşul caută manager pentru spital

La Judeţean, bătălia se pare că se va da între fostul manager, Gabriel Budescu, ce a anunţat imediat ce şi-a dat demisia că pentru onoarea lui va participa la concurs, bazându-se, spunea el, pe experienţa pe care o are şi, posibil, managerul interimar actual, fost director medical Adrian Şanta. Acesta din urmă susţine că sunt şanse să participe la concurs, dar nu este decis încă. „Va trebui să văd, să mă gândesc. Depinde ce se aşteaptă de la un manager. Există posibilitatea de a-mi depune candidatura, dar nu m-am hotărât încă“, spune Adrian Şanta, managerul interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Şi la psihiatrie şi la pneumoftiziologie va fi concurs, în aceeaşi perioadă.
 
Conform anunţului făcut public pe siteul Consiliului Judeţean, dosarele de înscriere se depun la sediul Consiliului Judeţean Sibiu – secretariatul comisiei de concurs, în perioada 20 septembrie – 28 septembrie 2010. Concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Sibiu în perioada 4 – 8 octombrie 2010 şi constă îm trei probe: test grilă de verificare a cunoştinţelor, susţinerea proiectului de management cu tema “Planul strategic al spitalului....., bazat pe nevoile de îngrijire ale pacienţilor, pentru perioada 2010 - 2013” şi un interviu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite