Interstar a luat locul IV pe ţară la fotbal „pitici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Ioan Bulea a mizat pe un lot de 15 jucători
Antrenorul Ioan Bulea a mizat pe un lot de 15 jucători

Echipa sibiană a avut de luptat cu echipe mult mai titrate precum Steaua Bucureşti, FC Braşov, Academia Hagi, Petrolul Ploieşti sau Poli Timişoara.

CITIŢI ŞI:

Portarul Voinţei Sibiu este dorit în Liga I

Interviu haios cu antrenorul sibian Viorel Hizo: "Ascult muzică simfonică şi dansez Tango"

După ce au câştigat faza pe municipiu învingând CSŞ Şoimii Sibiu cu 14-1, şi după ce au trecut de faza judeţeană învingând cu 11-0 echipa Gaz Metan Mediaş, echipa de copii născuţi în anul 2002 şi pregătită de Ioan Bulea s-a calificat la tuneul zonal al Memorialului “Gheorghe Ene.

Competiţia organizată de către Federaţia Română de Fotbal, s-a desfăşurat la Braşov în perioada 3-5 decembrie.Chiar dacă au întâlnit adversari cu nume în fotbalul juvenil dar mai ales la nivel de seniori, sibienii nu s-au emoţionat. ba din contră au reuşit trei victorii din trei partide, învingând Steaua cu 2-1, FC Braşov cu 3-1 şi Unirea Alba Iulia cu 1-0.

Aceste rezultate au făcut  posibilă calificarea la turneul final de la Tg. Neamţ ce s-a desfăşurat în perioada 17-19 decembrie,acolo unde s-au întalnit cele mai bune 8 echipe din ţară la acest nivel de vârstă.

Grupă grea la turneul final
Repartizaţi într-o grupă cu CFR Cluj, FC “Dani Coman” Piteşti şi cu CS Sighet, fotbaliştii sibieni au obţinut două victorii. Interstar a trecut cu 2-1 de FC “Dani Coman” Piteşti cu 1-0 de CS Sighet, dar au cedat în faţa celor de la CFR Cluj cu scorul de 2-1.Terminând pe locul 2 în grupa FC Interstar a jucat finala mică unde a pierdut dramatic cu 3-2 în faţa celor de la Atletico Arad.

Lotul de jucatori folosit de Ioan Bulea în aceste turnee a fost urmatorul: Ghizdavescu Iannis, Rotar Adrian, Băcila Adrian, Cristescu Vlad, Dancu Alex, Luca Cătălin, Rotar Bogdan, Dumitrescu Tudor, Stoia Paul, Şerb Teodor, Tineiu Sergiu, Popa Cătălin, Coman Dragoş, Petrusel Teodor şi Radu Vlad.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite