Interstar Sibiu a terminat pe locul secund la puternicul turneu Alpen Cup 2011 din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piticii născuţi în anul 2002 pregătiţi de Ioan Bulea au terminat pe locul 2  ediţia a XIX-a a turneului Alpen Cup ce s-a desfăşurat în oraşul Wolfsberg din Austria în perioada 11-16 iulie 2011.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Suporterii montează scaune pe stadionul Municipal GALERIE FOTO

25 de lei biletul la Voinţa Sibiu – Steaua

Abonamente de 1.500 de lei la Voinţa Sibiu pentru liga 1


Grupa celor de 2002 a fost singura echipă românească ce a participat în ultimii cinci ani la acest eveniment. Alpen Cup s-a organizat pe şase categorii de vârstă fiind prezente la start echipe din nouă ţări europene, respectiv Grecia, Germania, Austria, Islanda, Danemarca, Polonia, Ungaria, Cehia şi România.

Elevii pregătiţi de tehnicianul Ioan Bulea au obţinut o performanţă deosebită reuşind clasarea pe locul II al podiumului la categoria U 9 fiind învinşi în finală turneului de către WAC Pellets St Andra(Austria) cu scorul de 3-2.

Jocul din finală a fost unul disputat cu răsturnări de scor şi multe ratări. Sibienii au fost conduşi la pauză cu scorul de 1-0 însă au întors rezultatul la 2-1 în primele 5 minute ale actului secund prin reuşitele lui Bogdan Rotaru, însă după un  final dramatic au pierdut cu scorul de 3-2. Pe lîngă locul 2 obţinut de echipă, jucătorii Luca Cătălin şi Bogdan Rotaru au fost premiaţi cu echipamente sportive de către Gligor Dacian ,unul dintre împătimiţii fotbalului din Wolfsberg. În celelalte partide elevii lui Bulea au învins pe SV Neulengbach (Austria) cu scorul de 6-1,cu 8-0 pe UKS Borzecin (Polonia) şi cu 3-1 pe St Ştefan (Austria) remizand 1-1 cu ATSV Volfsberg .

„Îmbinând utilul cu plăcutul copiii au vizitat stadionul din Klangenfurt,lacul din St Andre , ştrandul din Wolfsberg şi s-au distrat în parcul de distracţii Prater din Viena”, spune Daniel Mureşean, unul din antrenorii de la Interstar Sibiu.

La acest turneu antrenorul echipei a folosit următorul lot de jucători:
Dancu Alex, Şerb Cristian, Cristescu Vlad, Tănase Ionuţ, Popa Ştefan, Grigorescu Flavius,Opriţa Robert, Luca Cătălin, Rotaru Adrian, Rotaru Bogdan, Radu Vlad, Stoia-Zekel Paul, Badea Eduard, Corjescu Valentin, Băcilă Andrei şi Ghizdavescu Iannis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite