Sibiu: Olimpicii şi-au primit banii de la Inspectorat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Olimpicii şi-au primit banii de la Inspectorat
Sibiu: Olimpicii şi-au primit banii de la Inspectorat

Elevii care au reprezentat cu succes şcolile sibiene la concursurile şi olimpiadele naţionale şi internaţionale în anul şcolar 2008-2009 au fost recompensaţi cu bani de către Inspectorat.

Peste două sute de elevi de la şcoalile generale şi de la liceele din tot judeţul au fost premiaţi ieri de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu în sala de sport a Colegiului Naţional „Octavian Goga“. Astfel, cei care au luat locul întâi la olimpiadele naţionale sau internaţionale în anul şcolar 2008-2009 au primit pe 200 de lei.

În această situaţie s-au aflat 13 elevi, singurii sibieni care au reuşit performanţa unui loc întâi la diferite discipline, Gabriel Balteş (sculptură), Bianca Ben (religie), Beatrice Blană (tecnician ambalare produse), Maximilian Braich (germană maternă), Sandra Cojocaru (sport şcolar), Silviu Curechian (germană modernă), Ciprian Isidor (arta teatrului), Gerthar Konnerth (germană maternă), Elli Lazăr (tenis de masă), Diana Sinulescu (tehnician veterinar), Patricia Velicu (germană modernă), Daniela Vulpe (limbă, literatură şi civilizaţie românească), Raluca Chirca (germană modernă).

Pentru locul doi suma a fost 150 de lei, locul trei 130 iar menţiune întâi 100 de lei. La concursuri şcolare naţionale şi internaţionale premiile au fost mai mici, 150 pentru locul întâi, 100 pentru locul doi, 70 de lei pentru locul trei şi 50 de lei pentru menţiune întâi. De asemenea, au fost premiaţi şi peste o sută de profesori, cei responsabili cu pregătirea elevilor în cauză.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite