Înjunghiat în torace de un apropiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un bărbat de 47 de ani din Hamba a ajuns în stare gravă la Spitalul din Sibiu, după ce o rudă a asociatului său, cu care deţine o turmă de oi, i-a înfipt cuţitul în torace.

Incidentul a pornit, spune victima,ca din senin. Nu ştie ce l-a determinat pe apropiatul asociatului său să reacţioneze aşa. Pe fondul consumului de alcool, atacatorul a luat un cuţit de bucătărie şi l-a înfipt în trupul bărbatului. Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul s-a făcut nevăzut. Strigătele de ajutor ale victimei au fost auzite de nişte localnici care au chemat imediat ambulanţa.

A fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, iar medicii l-au internat pe secţia de chirurgie. „Acesta prezenta o plagă înjunghiată hemitorace drept, a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat pentru tratament de specialitate şi supraveghere“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Imediat ce va fi externat, bărbatul de 47 de ani spune că va merge direct la poliţie pentru a depune plângere împotriva atacatorului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite