Inedit: Ziua îndrăgostiţilor, la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii construcţiei din masivul Făgăraş au pregătit oferte speciale, pentru cei care vor să petreacă la peste 2.000 de metri altitudine. În funcţie de preferinţe, turişti vor scoate din buzunare între 300 şi 450 de lei.

CITIŢI ŞI

Ice Hotel Bâlea Lac somat de suedezi să îşi schimbe denumirea

Zeci de americani şi englezi au făcut Revelionul la Hotelul de Gheaţă

Turiştii care vor să petreacă o noapte de neuitat în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac pot profita de oferta specială lansată de reprezentaţii proiectului, pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

Pe lângă peisajul de poveste, aceştia se pot bucura, între 12 şi 15 februarie, de un meniu servit pe platouri de gheaţă, cocktailuri speciale şi multe alte surprize. „ Am lansat două oferte pentru turiştii care vor să petreacă un Velantine’s Day de neiutat. În primul caz, turiştii vor avea parte de o cină «la cald», în Cabana Bâlea Las şi o noapte «la rece», în Hotelul de Gheaţă, pentru 300 de lei, de cuplu. A doua ofertă include cina la Hotelul de Gheaţă şi cazarea la cabană, caz în care turiştii vor scoate din buzunare câte 450 de lei“, spune Adelina Grigoroiu, direcotr de marketing al firmei care se ocupă de proiectul Bâlea Lac.

Răsfăţ culinar, pe platouri de gheaţă

Turiştii vor fi răsplătiţi cu fel de fel de bunătăţi,  de la file de păstrav cu sos olandez legume şi orez, la platouri cu brânzeturi , struguri şi nuci, dar şi un desert-surpriză, din partea organizatorilor.

„ Meniul restaurantului de gheaţă va reprezinta, cu siguranţă,î  experienţă culinară de neuitat. Specialităţile vor fi servite parţial pe farfurii de gheaţă, iar cocktailul de deschidere, în celebrele pahare de gheaţă, completează Adelina Grigoroiu.

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac a fos inaugurat în ajunul Crăciunului. Inedita construcţie are o suprafaţă de 650 de metri pătraţi şi 14 camere, care poartă denumirile unor pietre preţioase sau semipreţioase.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite