Închis la starea civilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Reprezentanţii Primăriei Sibiu susţin că, personalul Compartimentului Stare Civilă – Decese nu lucrează în 25 decembrie şi 1 ianuarie.


Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor – Compartimentul Stare Civilă doreşte să atenţioneze publicul sibian cu privire la modificările din programul de lucru în perioada Sărbătorilor de Iarnă, având în vedere că zilele de 25 şi 26 decembrie, precum şi 1 şi 2 ianuarie sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

În consecinţă, personalul Compartimentului Stare Civilă – Decese nu va avea program cu publicul în zilele de 25 decembrie 2010 şi 1 ianuarie 2011, iar decesele care se vor produce în această perioadă vor fi înregistrate în zilele de luni, 27 decembrie 2010 şi respectiv luni, 3 ianuarie 2011.

„Precizăm de asemenea că decesele produse în zilele de 24 şi 31 decembrie 2010 (zile lucrătoare) nedeclarate în zilele respective vor putea fi declarate şi înregistrate în cadrul structurii de stare civilă doar cu aprobarea Parchetului în data de 27 decembrie şi respectiv 3 ianuarie 2011, aşa cum este stipulat de prevederile legale în domeniu“, spune Daniela Costa, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite