Închideri de trafic pentru Turul Ciclist între Sibiu şi Cisnădioara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coloana de biciclişti se va deplasa începând cu ora 11.00, pe următorul traseu: Stadionul Municipal Sibiu – Calea Dumbrăvii – ieşirea din municipiul Sibiu spre Cisnădioara.

CITIŢI ŞI:

Noua ieşire în strada Andrei Şaguna a devenit funcţională

Circulaţia trenurilor modificată între Sibiu şi Braşov

Finalizarea drumului Sibiu – Agnita mai întârzie vreo câteva luni

Aceasta este ultima etapă în cadrul Turului Ciclist al Sibiului. Această etapă nu impune restricţii de trafic. Începând cu ora 19.30, coloana de biciclişti se va deplasa de la Stadionul Municipal Sibiu spre Piaţa Mare a Municipiului Sibiu unde se va desfăşura ceremonia de premiere şi festivitatea de închidere a concursului Turul Ciclist al Sibiului.

Pe tot traseul de deplasare, bicicliştii vor fi însoţiţi de echipaje ale Biroului Rutier Sibiu. Etapa finală a Raliului Sibiului se va desfăşura duminică, 10 iulie, în zona staţiunii Păltiniş. Pentru buna desfăşurare a acestei etape, în intervalul orar 09.00 – 13.00, accesul spre staţiunea Păltiniş, de la Curmătura Ştezii, va fi restricţionat complet.

„Traficul rutier va fi blocat atât pe străzile mai sus menţionate cât şi pe străzile sau gangurile pietonale care acced în acestea. Rugăm locatarii străzilor enumerate mai sus să fie atenţi la ieşirea din imobile. Aceste măsuri de siguranţă sunt recomandate de Poliţie pentru că bicicliştii vor rula pe acest traseu cu o viteză foarte mare”, spun organizatorii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite