Începe Festivalul Naţional de Muzică Folk şi Poezie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Alifantis este printre participanţii la eveniment
Nicu Alifantis este printre participanţii la eveniment

Festivalul Naţional de Muzică Folk şi Poezie este un eveniment special organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong Sibiu în fiecare an pentru iubitorii baladelor la chitară.

CITIŢI ŞI:

Începe Festivalul "Cânt şi joc pe Hârtibaci". Vezi programul complet!

"Păsări albe" la Atrium în Sibiu

Organizatorii ediţiei cu numărul VII ce are loc în acest weekend sun că festivalul are un caracter necompetitiv şi îşi propune să realizeze un program muzical calitativ şi variat care să fie accesibil tuturor.

„La secţiunea folk din acest an au fost invitaţi Grupul Fox Studis, Grupul Poesis, Ada Milea, Nicu Alifantis, Mircea Vintila, Victor Socaciu, Laurentiu Stoian care vor încânta publicul cu recitaluri de 45-50 de minute, după texte culese din creaţia unor mari poeţi naţionali”, a explicat Franciska Coman, de la Teatrul Gong. Ediţia acestui an  a inclus în program şi o expoziţia de fotografie, realizată de studenţii de la Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca.

Pe parcursul celor două seri de festival actriţele Ioana Blaga Frunzescu, Monica Baldea, Raluca Neacşu şi Barbara Crişan vor susţine  recitaluri de poezie dedicate memoriei poetului Adrian Păunescu. Preţul unui bilet este de 25 lei, iar studenţii şi pensionarii pot cumpăra bilete cu reducere, la preţul de 10 lei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite