Încep reabilitările la sediul de la Ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În această săptămână va începe expertizarea tehnică la hala în care sunt adăpostite maşinile
În această săptămână va începe expertizarea tehnică la hala în care sunt adăpostite maşinile

Săptămâna viitoare va începe înlocuirea ferestrelor şi uşilor, iar în această săptămână va începe expertizarea tehnică la hala în care sunt adăpostite maşinile, urmând să se decidă dacă aceasta poate fi reparată sau va fi demolată şi reconstruită.

Primele schimbări au fost deja făcute, respectiv înlocuirea a două centrale termice, iar de săptămâna viitoare vor fi înlocuite uşile şi geamurile. „Am intenţionat să aduc nişte schimbări în bine a sediului în care îşi desfăşoară activitatea personalul operativ. Ele sunt deja în lucru, în sensul în care s-a semnat contractul pentru înlocuirea ferestrelor şi a uşilor de la acea clădire, urmând ca de săptămâna viitoare să se înceapă şi fizic înlocuirea acestor elemente”, spune medicul Ovidiu Luca, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Potrivit acestuia, cu ajutorul sponsorilor angajaţii vor avea până la Crăciun dulapuri noi în care să-şi depoziteze echipamentul.

În ceea ce priveşte hala în care sunt adăpostite maşinile, în această săptămână va începe expertizarea tehnică, urmând să se decidă dacă aceasta poate fi reparată sau va fi demolată şi reconstruită.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite