Încep noi lucrări la străzi, în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reabilitarea Oraşului de Jos continuă cu lucrările contractate pentru strada Turnului, lucrări care vor demara luni, 8 octombrie.

Pe această stradă vor fi modernizate reţelele de apă şi de canalizare pluvială, va fi complet refăcut carosabilul şi trotuarele, se vor crea locuri de parcare şi mici spaţii verzi. Parte a proiectului este şi reabilitarea piaţetei Târgu Peştelui şi a Platformei Coroana care vor deveni zone de odihnă.

Pentru realizarea acestor lucrări va fi necesară închiderea traficului din 8 octombrie până la jumătatea lunii decembrie pe tronsonul dintre strada Faurului până la strada Valea Mare. Ruta ocolitoare aprobată de Comisia de Circulaţie este strada Măsarilor.

Strada Moldovei intră în reparaţii. Reţelele de gaz de pe această stradă au fost refăcute anul acesta şi pentru a remedia carosabilul şi trotuarele afectate, DPC intervine în perioada 3 octombrie – 1 decembrie. Lucrările vor fi executate pe tronsoane de câte 300 de metri. Participanţii la trafic au la dispoziţie străzile Iosif Velceanu, Ştrandului şi Haţegului ca rute ocolitoare.

Societatea de gaz începe lucrări pe încă două străzi. În perioada 4 – 15 octombrie, constructorul contractat de societatea de gaz va reabilita reţeaua pe străzile Aron Pumnul şi Putnei. Lucrările vor afecta doar o bandă de circulaţie, dar şoferii sunt rugaţi să circule cu prudenţă.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite