Încep lucrări importante pe mai multe artere din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria demarează începând chiar din acest weekend o serie de lucrări care vor afecta mai mult sau mai puţin traficul din Sibiu.

CITIŢI ŞI:

BMW închide cea mai circulată stradă din Sibiu, în weekend

Amnezie de un milion de euro, la Primărie

Astfel lucrările de reabilitare a drumului pe strada Viitorului vor începe de luni. Într-o primă etapă se va executa săpătura generală, pentru aceasta urmând să se închidă traficului tronsonul dintre strada Moara de Scoarţă şi Smighelski, pentru o perioadă de 2 luni.

Apoi, pe strada Ţiglari, constructorul va interveni începând de luni pe tronsonul situat între străzile Lutului şi Record. „Timp de aproximativ 6 săptămâni cât vor dura aceste lucrări, o bandă de circulaţie va fi restricţionată, traficul urmând să se desfăşoare alternativ, pe o singură bandă”, spune Mirela Gligore, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.

Tot de luni, va începe lucrările pe cel de-al doilea tronson de pe Tudor Vladimirescu, respectiv cel situat între strada Patrioţilor şi strada Paris. „Acest tronson va fi închis traficului în perioada 4 – 20 aprilie. Rugăm pe această cale şoferii să folosească rute ocolitoare pe cât posibil pentru a evita eventualele blocaje în trafic”, mai spune Mirela Gligore. În fine pe strada Regele Ferdinand se vor efectua în perioada 2-4 aprilie lucrări de branşare a unei clădiri proprietate privată la reţeaua de gaze.

Pentru aceasta este necesară traversarea celor 4 benzi de circulaţie, lucrările urmând să fie efectuate fără întreruperea traficului, iar circulaţia se va desfăşura pe o bandă pe sens, alternativ.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite