Încep înscrierile la „Cupa Vinului” la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii competiţiei ce are loc în perioada 16-17 aprilie pun la bătaie aproape 200 de litri de vin pentru echipele participante.

CITIŢI ŞI:

Sute de mingi oferite copiilor la All Star Game-ul de la Sibiu care ţine 5 ore!

Se vând bilete pentru All Star Game

Scopul competiţiei este cel de cultivare a pasiunii și dezvoltarea spiritului de echipă, a fairplay-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului. Înscrierile se fac pe tabel nominal, până la data de joi  14.04. 2011 ora 20.00  (la şedinta tehnică). Competiția va avea loc pe data 16 - 17.04.2011, pe terenul sintetic de fotbal din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27 ,începand cu ora 9.00.

Competiția se va desfășura indiferent de starea vremii, iar fiecare echipa va fi formată din cel mult 10 jucători (pe teren 5 + 1). Şedința tehnică va avea loc joi 14.04.2011 ora 20.00. „Datele tehnice și regulamentul competiției vor fi stabilite în ședința tehnică  unde va participa un reprezentant din fiecare echipă” spun Darius Mara şi Marian Pop, cei doi organizatzori ai evenimentului.

Competiţie „stropită” cu vin

Pentru că acest eveniment poartă numele de Cupa Vinului, premiile sunt şi ele destul de sugestive. Este vorba de peste 150 de litri de vin puşi la dispoziţie de sponsorul competiţiei, firma Ciumbrud.

„Vom premia toate echipele de pe podium, în cadrul unei festivităţi ce are loc la sfârșitul competiției” mai spune Darius Mara.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite