Incendiul care a mistuit service-ul auto de pe strada Bieltz a izbucnit de la un scurtcircuit electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenția pompierilor a fost una dificilă, și a durat mai bine de două ore. Valoarea exactă a pagubelor nu a fost deocamdată stabilită.

Primele cercetări arată că incendiul de proporții care a mistuit în noaptea de sâmbătă spre duminică un service auto și acoperișul unei case de pe strada Bieltz a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

Flăcările au mistuit complet service-ul în care se aflau trei mașini și diverse echipamente. Focul s-a extins și la o casă aflată în vecinătate, al cărei acoperiș a ars pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. 



”Intervenția a fost destul de dificilă deoarece incendiul se manifesta violent, pompierii fiind nevoiți să acționeze pe mai multe căi independente pentru a localiza și lichida incendiul”, a spus Silviu Albișor, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitroru” al județului Sibiu.

Intervenția pompierilor a durat mai bine de două ore. Service-ul avea autorizație de funcționare, însă nu și asigurare în caz de incendiu.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite