VIDEO-FOTO Incendiu pe strada Ceaikovski din Sibiu. O casă a fost mistuită de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost violent
Incendiul a fost violent

Un incendiu a izbucnit în urmă cu câteva minute pe strada Ceaikovski din Sibiu. Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu focul a cuprins o locuință. Din fericire, nu sunt victime.

UPDATE: Flăcările au mistuit o casă pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, iar vecinii care locuiesc lângă locuința care a ars povestesc îngroziți cum s-au trezit că li se sparg geamurile.

”Eram în curte și am văzut fum, și în 2-3 minute a izbucnit focul. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am geamurile sparte toate, ușile distruse, am încercat să dau să nu se aprindă aici la mine dar de flăcări n-am mai putut”, a povestit Ioan Dușa, un vecin a cărui casă a afost afectată de incendiu.

Incendiu case strada Ceaikovski Sibiu

Pompierii s-au lupta cu flăcările aproximativ o oră, și încearcă acum să stabilească de la ce a izbucnit incendiul.

”La fața locului s-au deplasat 3 echipaje cu 3 autospeciale cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu. În urma incendiului a ars casa de locuit și două anexe gospodărești, pe o supfafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Cauza incendiului este în curs de stabilire”, a spus locotenent Silviu Albișor, purtător de cduvânt al ISU Sibiu.  

La faţa locului pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi cu spumă.

Vom reveni cu amănunte şi imagini de la faţa locului. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite