Incendiu la halele Simerom în zona unde se joacă piesa de teatru Lulu. Spectacolul de duminică a fost anulat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O hală de la Simerom a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de sâmbătă. Mai multe echipaje de la Inspectorarul pentru Situații de Urgență au intervenit la fața locului pentru limitarea pagubelor.

Hala în care actorii de la Teatrul Radu Stanca din Sibiu joacă de obicei piesa ”Lulu”, a fost curpinsă de flăcări sâmbătă în jurul orei 12.45.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului pentru a stinge flăcările care au cuprins toată recuzita folosită pentru spectacole de către cei de la Teatru.

Din primele informați, se pare că nu sunt victime.

Radu Stanca anulează spectacolul

Spectacolul Lulu in regia lui Silviu Purcarete, programat duminica, 25 septembrie, ora 19:00 a fost anulat din motive de forta majora. Vom reveni cu mai multe detalii de indata ce vom primi mai multe informatii oficiale. ”Toate biletele vandute la spectacol vor fi rambursate, spectatorii fiind rugati sa se prezinte cu biletul original, nedeteriorat, la Agentia Teatrala (str. Nicolae Balcescu nr. 17) de luni pana vineri intre orele 11:00 – 18:00, iar sambata intre orele 11:00 – 15:00. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat”, se arată într-un comunicat al Teatrului Radu Stanca

Revenim cu detalii de la fața locului!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite