Incendiu la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenta de serviciu a fost cea care a observat fumul, la etajul doi al clădirii, dar şi flăcările şi a alertat pompierii.

CITIŢI ŞI:

Spitalul de Pediatrie din Sibiu are de recuperat 2,5 milioane de lei

Din fericire acesta este doar scenariul unui exercitiu pe care pompierii îl vor desfăşura joi seara, la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. „Lucrările de extindere a reţelei electrice au fost executate în regim propriu, de electricianul spitalului. Pe fondul supraalimentării reţelei de energie electrică şi a legăturilor improvizate, la etajul II al Secţiei de Pediatrie, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, a izbucnit un incendiu“, se arată într-un comunicat al ISU Sibiu.

 La acest exerciţiu, vor participa : Detaşamentul de Pompieri Sibiu; Detaşamentul de Pompieri Mediaş; Membrii Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Sibiu; Personalul din cadrul Spitalului de Pediatrie Sibiu; Un echipaj de Poliţie Rutieră; Un echipaj de jandarmi; Filiala Judeţeană de Cruce Roşie Sibiu; Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu.


Scopurile generale ale unui astfel de exerciţiu sunt ntrenarea personalului de conducere din cadrul spitalului, în asigurarea funcţionării reţelei proprii de supraveghere a misiunilor de prevenire şi stingere a incendiilor; formarea deprinderilor necesare, în rândul cadrelor medicale, în ceea ce priveşte mânuirea mijloacelor de primă intervenţie; dar şi mediatizarea măsurilor de protecţie individuală, care trebuie urmate de cetăţeni, în astfel de situaţii.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite