Incendiatorii de la Liquid rămân după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursurile declarate de cei trei bărbaţi, arestaţi preventiv pe 27 martie. Unul dintre ei, Sebastian Gheorghe Braiţ, este agent în cadrul penitenciarului Arad. 

Cei trei bărbaţi suspectaţi de incendierea, în luna decembrie a anului trecut, a clubului Liquid din Sibiu, rămân în continuare după gratii.

Recursurile declarate de aceştia au fost respinse, luni, de către magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia.

Sebastian Gheorghe Braiţ, Karoly Domokos şi Alin Teodor Cozvi au primit pe 27 martie mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Primul este agent în cadrul Penitenciarului Arad și este considerat drept unul dintre cei doi bărbați care au aruncat cu cocktail-uri incendiare în club.

Se presupune că primii doi, Braiţ şi Karoly, au fost cei care au dat foc clubului şi sunt acum acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de distrugere calificată prin incendiere. Cozvi este cercetat pentru complicitate la distrugere calificată prin incendiere. Se pare că acesta din urmă i-a aşteptat pe cei doi incendiatori în maşină.

În luna decembrie a anului trecut, unul din cele mai cunoscute cluburi din Sibiu, dar și restaurantul Dobrun, au ars într-un incendiu nimicitor, anchetatorii stabilind la momentul respectiv că focul a fost pus intenționat.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite