Încasări bune la bugetul local din taxele de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taxele de parcare aduc sume consistente în bugetul municipalității sibiene. Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat a eliberat de la începutul acestui an şi până la jumătatea lunii mai 2.255 de abonamente pentru parcare din care s-au încasat aproape 238.000 lei.

În cazul tichetelor de parcare s-au înregistrat încasări de 88.329 de lei, cu aproximativ 7.600 de lei mai mult decât în perioada similară a anului trecut.

”Reamintim sibienilor că tichetele de parcare pot fi procurate de la chioşcurile Tursib, de la Cazarma 90, de la Centrele de Informaţii pentru Turişti, de la sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat sau de la cele 47 de chioşcuri partenere, amplasate în toate zonele din oraş”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

De la începutul anului şi până la mijlocul acestei luni, serviciul specializat a întocmit 1847 de procese verbale de sancţiune în valoare totală de 39.690 lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru parcare fără tichet, parcare pe trotuar sau pătrundere în zona pietonală fără card de acces.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite