Inaugurarea clubului „60+”, al persoanelor vârstnice la Sibiu. Vezi când şi unde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Vineri, 28 octombrie, ora 11.00, în clădirea de pe Calea Dumbrăvii nr. 28-32 (unde a funcţionat Direcţia generală a finanţelor publice a judeţului Sibiu), va fi inaugurat sediului viitorului Club „60+”, al persoanelor vârstnice din judeţul Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Veselie şi ideologie în deschiderea Astra Film Festival 2011 GALERIE FOTO

Târg de produse tradiţionale şi ecologice în cadrul Astra Film Festival Sibiu 2011

Educaţie prin imagine pentru câteva mii de copii, la Astra Film Junior 2011

Iniţiativa deschiderii acestui club aparţine reprezentanţilor asociaţiilor de pensionari în Comitetul consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice (a cărui activitatea este reglementată de HG 499/2004), din cadrul Instituţiei prefectului.

„Răspundem astfel unei solicitări mai vechi, pe care am susţinut-o de la începutul mandatului nostru. Datorită sprijinului acordat de conducerea DGFP, avem, acum, posibilitatea de-a asigura un spaţiu pentru activităţile pensionarilor, de la şedinţe, la cele specifice celor de club. Sperăm să fie o veste îmbucurătoare pentru toţi concetăţenii noştri de vârste înaintate, cărora le oferim o şansă în plus pentru petrecerea timpului în mod activ, instructiv şi atractiv”, declară prefectul Horaţiu Răcuciu, în calitate de preşedinte al Comitetului consultativ de dialog civic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite