Sibiu: Impozit plătit cu patru kilograme de monede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Impozit plătit cu patru kilograme de monede
Sibiu: Impozit plătit cu patru kilograme de monede

Consilierul pe probleme de rromi al Prefecturii Sibiu, Iulian Preda, şi-a plătit ieri o parte al impozitului pe care îl datorează Primăriei Şura Mică, numai cu monede de 1 ban.

Sibianul a ales să protesteze în acest mod inedit,  deoarece primăria de care aparţine i-a pus poprire pe salariu, pentru că nu şi-ar fi plătit nişte amenzi care erau oricum anulate. “M-am trezit în august cu poprire pe salariu pentru nişte amenzi, care erau anulate în instanţă. În plus au început să mă execute pentru impozitele din acest an, încă din februarie, înainte de termen. I-am dat în judecată şi am suspendat poprirea. Le-am trimis o solicitare să imi comunice cât am de plătit la impozite şi în ce cont şi nu am primit niciun răspuns” a declarat Iulian Preda.
Consilierul a scos de la bancă 30 de lei în monede de 1 ban, le-a pus în doi săculeţi care cântăreau în jur de 2 kilograme fiecare şi s-a dus să plătească o parte din impozitul pe care îl mai datorează la şedinţa Consiliului Local al comunei Şura Mică.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite