Îmi place cum miroşi! se joacă diseară pe scena Teatrului "Radu Stanca"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă seară Teatrul Naţional “Radu Stanca” dezvăluie publicului cel mai nou spectacol: “Îmi place cum miroşi!”, în regia lui Şerban Puiu. Aceasta este cea de-a doua premieră a teatrului sibian în decurs de două săptămâni, după “Pisica Albastră” în regia Monei Marian.

CITEŞTE ŞI:

„Pisica albastră” se vede la Sibiu

Kaspar - spectacolul serii la Teatrul Naţional "Radu Stanca"

„Îmi place cum miroşi!” este o comedie spumoasă în trei acte, realizată după un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreciaţi dramaturgi şi scenarişti americani. Textul pus în scenă la Sibiu se concentrează în jurul a trei protagonişti: Andy Hobart (Adrian Matioc), Norman Cornell (Ciprian Scurtea) şi Sophie Rauschmeyer (Ofelia Popii). Povestea celor trei este fixată undeva în San Francisco, în anii '60, şi se desfăşoară în jurul unui triunghi amoros.

Andy şi Norman sunt doi tineri cu ideologii radicale, care împart acelaşi apartament, ce serveşte şi drept sediu pentru mica lor afacere, redacţia ziarului Prăbuşirea. “Ineditul producţiei de la Sibiu îl constituie aducerea pe scenă a celui de-al patrulea personaj, locotenentul Burt Fenneman (Cristian Stanca), logodnicul lui Sophie, care în textul original este doar amintit într-un schimb de replici”, explică Adrian Tibu, purtătorul de cuvânt al teatrului sibian. Premiera este programată pentru sâmbătă, de la ora 19.00, la sediul teatrului. Spectacolul are o durată aproximativă de 90 de minute.

Preţul unui bilet este de 15 lei, respectiv 10 lei cu reducere. Biletele au fost puse în vânzare la agenţia teatrală din bvd. Nicolae Bălcescu şi online pe bilete.sibfest.ro. Următoarea reprezentaţie pentru acest spectacol a fost programată sâmbătă, 5 februarie, ora 19:00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite