Ilie Stan: Meciul cu Gaz Metan a fost un adevărat regal fotbalistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, vineri, că meciul cu Gaz Metan Mediaş a fost un adevărat spectacol fotbalistic, după ce echipa sa a condus cu scorul de 2-0, fiind egalată la 2-2.

CITEŞTE ŞI:

Pustai după egalul cu Brăneşti: Gaz Metan Mediaş a dat dovadă de maturitate şi încredere

Gaz Metan a remizat cu Victoria Brăneşti, 2-2

 "A fost un meci greu care s-a transformat într-un adevărat spectacol fotbalistic. Ca ritm şi intensitate a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri. Îmi felicit jucătorii pentru determinare şi sper ca în meciul cu CFR Cluj să obţinem cât mai multe puncte. În opinia mea, azi am pierdut 2 puncte. Nu vreau să discut despre arbitraj, ci doar despre echipa mea. Îi felicit pe cei de la Gaz Metan Mediaş şi mai ales pe antrenorul Cristi Pustai pe care îl apreciez foarte mult şi sper să creştem amândoi ca antrenori", a declarat Ilie Stan.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Victoria Brăneşti, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, ardelenii reuşind să revină după ce au fost conduşi cu 2-0.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite