Ilie Carabulea rămâne şi în această săptămână în arestul Poliţiei Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carabulea a fost condamnat definitiv.
Carabulea a fost condamnat definitiv.

Magnatul sibian, condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu executare într-un dosar de corupţie, va fi mutat la penitenciarul din Aiud abia în cursul săptămânii viitoare. Ilie Carabulea a ajuns în arestul IPJ Sibiu pe 26 aprilie şi îşi împarte celula cu un bărbat condamnat pentru infracţiuni la regimul rutier.

Încarcerat pe 26 aprilie, Ilie Carabulea va ajunge săptămâna viitoare la penitenciarul din Aiud.

"Acesta va fi transferat împreună cu alţi deţinuţi la penitenciarul Aiud, în cursul zilei de luni", spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Ilie Carabulea a ajuns joi, 26 aprilie, în arestul poliţiei Sibiu pe poarta de acces pentru maşini, ferit de ochii jurnaliştilor care au aşteptat ca acesta să ajungă la poliţie aproape jumătate de zi. Când a fost ridicat, Carabulea i-a aşteptat pe poliţişti cu bagajul făcut, iar în cursul serii de joi la poliţie au venit, de două ori, şi cei doi fii ai săi. CITIŢI MAI MULTE AICI

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat pe Ilie Carabulea la un an şi jumătate de închisoare cu executare, în dosarul în care era cercetat, alături de fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, pentru infracţiuni de corupţie.

Iniţial, în acelaşi dosar, Curtea de Apel Constanţa îl condamnase pe Carabulea la doi ani de închisoare cu suspendare. CITIŢI MAI MULTE AICI

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv şi pe fostul prim-procuror Florin Apostu la 5 ani de închisoare cu executare, iar fostul ofiţer SRI Tiberiu Popescu, cercetat în acelaşi dosar, a primit 2 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite