ITM-ul se întâlneşte cu sibienii pentru a explica legile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu organizează mâine de la ora 12.00, în sala Aula Magna a Facultăţii de Drept „Simion Bărnuţiu” din Sibiu, o întâlnire de lucru cu toţi sibienii interesaţi de ultimele noutăţi legislative apărute în domeniul muncii.

CITEŞTE ŞI:

A început goana după cărţile de muncă

Şapte instituţii sibiene evaluate începând de astăzi

De asemenea, situaţia cărţilor de muncă pe judeţul Sibiu va fi iarăşi dezbătută cu această ocazie. Conform programului oficial al întâlnirii, inspectorii de muncă şi angajaţii ITM vor face mai întâi o prezentare la zi a stării pieţei muncii în judeţul Sibiu, pe urmă vor vorbi despre noul sistem de evidenţă a vechimii în muncă şi despre dispariţia cărţilor de muncă. Spre finalul întâlnirii vor fi discutate aspecte legate de relaţia angajat – angajator şi modul în care ITM-ul poate veni în sprijinul sibienilor.

„Organizăm această întâlnire în vederea lămuririi modificărilor legislative apărute în domeniul muncii – situaţia  carnetelor de muncă, precum şi aspecte legate de starea pieţei muncii a judeţului nostru”, explică Francisc Torok, directorul ITM Sibiu. Instituţia sibiană organizează periodic astfel de întâlniri, numărul celor interesaţi de subiect crescând în ultima vreme.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite