ISU prmeşte maşini de intervenţie şi ambulanţe noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Două ambulanţe SMURD, cinci maşini de intervenţie şi o autospecială de lucru de capacitate mare vor ajunge în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu, în cadrul unui proiect cu finaţarea europeană.

Beneficiarul proiectului este asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Centrul Transilvaniei” ai cărei membri sunt judeţele regiunii 7 centru, respectiv Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu.

Valoarea proiectului este de 20.356.621,20 de lei iar valoarea grantului este de 15.814.763,45 lei, iar durata de implementare a proiectului este de 27 de luni

În cadrul proiectului, la Sibiu vor fi achiziţionate în perioada următoare 2 ambulanţe de prim ajutor care vor merge la SMURD, 5 autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă de capacitate mică ce vor merge la subunităţile din Sibiu, Miercurea, Agnita, Mediaş şi Avrig şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate mare ce va rămâne la Isu Sibiu.

 “Aceste elemente care vor intra în dotarea inspectoratului pentru situaţii de urgenţă vor fi elementele care vor salva vieţi omeneşti şi bunuri mteriale”, a spus lt. col. Cosmin Blacu, inspector şef ISU Sibiu.





Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite