FOTO-VIDEO Un service auto din Sibiu a luat foc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un service auto situat pe strada Bieltz a luat foc, sâmbătă noaptea, flăcările extinzându-se și la o casă vecină. La fața locului au sosit mai multe echipaje ISU Sibiu, care intervin cu trei autospeciale.

Proprietarii casei la care s-au extins flăcările povestesc cum au fost treziți de mai multe bubuituri.

”Am auzit niște bubuituri și am crezut că e furtună, le-am spus la copii să deschidă geamul că avem dormitorul lângă, și dintr-o dată a intrat un fum în casă, și am ieșit pe terasă și am văzut la vecini cum arde service-ul, bubuiau mașinile”, a povestit Adriana Sandu, proprietara casei afectate de incendiu.



Flăcările au mistuit complet service-ul în care se aflau trei mașini și diverse echipamente, iar pompierii încearcă acum să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

”Intervenția a fost destul de dificilă deoarece incendiul se manifesta violent, pompierii fiind nevoiți să acționeze pe mai multe căi independente pentru a localiza și lichida incendiul”, a spus Silviu Albișor, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitroru” al județului Sibiu.

Intervenția pompierilor a durat mai bine de două ore. Service-ul avea autorizație de funcționare, însă nu și asigurare în caz de incendiu.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite