Hoţi de fier, prinşi la Mârşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violatorul a fost prins pe aeroport (Foto arivă)
Violatorul a fost prins pe aeroport (Foto arivă)

Doi bărbaţi de 35 de ani, unul din Hosman iar celălalt din Avrig, sunt cercetaţi de poliţiştii sibieni, fiind suspectaţi de furtul a 1.400 de kilograme de fier dintr-o fabrică din Mârşa.

Furtul a fost sesizat la Poliţie de către angajaţii societăţii, care au reclamat faptul că dintr-o hală au fost furate 1.000 de kilograme de arcuri şi mai multe componente metalice a căror greutate totală se apropie de 400 de kilograme.

„În urma investigaţiilor efectuate de către lucrătorii Poliţiei Oraşului Avrig au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 35 de ani, domiciliaţi în localitatea Avrig, respectiv Hosman, principalii suspecţi în acest dosar. În cadrul cercetărilor efectuate au fost identificate şi recuperate în totalitate bunurile furate, fiind restituite reprezentantului societăţii”, precizează Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Sibiu, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite