Hoţi de cablu de cupru, prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prejudiciul a fost recuperat în întregime. Foto: Jandarmeria Sibiu
Prejudiciul a fost recuperat în întregime. Foto: Jandarmeria Sibiu

Doi bărbaţi au fost prinşi de un subofiţer de la Jandarmerie, având asupra lor 36 de bucăţi de cablu de cupru furate din sediul Direcţiei Serviciilor de Navigaţie Aeriană.

Citiţi şi:

Un bărbat a fost prins de jandarmi pescuind ilegal

Doi jandarmi sibieni pleacă în Afganistan

Cei doi au fost văzuţi pe stradă de plutonierul Daniel Mihăilă, cărând doi saci de rafie din care ieşeau cabluri de cupru.

Luaţi la întrebări, cei doi au recunoscut că au furat cablurile din sediul Direcţiei Serviciilor de Navigaţie Aeriană aflat pe strada Oituz, intenţia lor fiind să le vândă  la centrele de colectare a fierului vechi.

„În urma verificărilor efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că cei doi bărbaţi, în vârstă de 30 respectiv 26 de ani din oraşul Sălişte, au pătruns printr-o spărtură a gardului împrejmuitor a instituţiei, iar cu ajutorul unui fierăstrău au tăiat de pe un tambur pe care era înfăşurat cablul, un număr de 36 bucăţi cablu de cupru cu lungimea de 1 metru fiecare”, spune Alexandru Costea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.
 
Cei doi bărbaţi s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite