Sibiu: Hotelul de gheaţă rezervat înainte de a fi ridicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Hotelul de gheaţă rezervat înainte de a fi ridicat
Sibiu: Hotelul de gheaţă rezervat înainte de a fi ridicat

Construcţia hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac ar trebui să înceapă în noiembrie, totul fiind însă legat de vreme. Devenit deja un obiectiv turistic tradiţional, hotelul are însă deja clienţi care au făcut rezervări pentru o noapte pe paturile de gheaţă.

Rezervările externe vin mai ales din Anglia, după ce iniţiatorii proiectului Bâlea Ice Hotel au ales o firmă din Marea Bitranie care să promoveze pachetul turistic de la Bâlea.
Proiectul de marketing turistic “Ice Hotel Bâlea” este anul acesta la a cincea ediţie şi în fiecare an Hotelul respectă o temă. Iarna trecută, Ice Hotel Bâlea  a fost Clasic. Camerele au purtat numele unor cunoscuţi compozitori de muzică clasică, iar în fiecare cameră s-au putut asculta melodii din repertoriul acestora. “Cu siguranţă vom continua tradiţia. Deocamdată suntem în stadiul de a contacta sponsori. De aceea nici nu am ales tema hotelului ce va fi construit în acest an, pentru că ţine şi de preferinţa sponsorilor. Vom avea însă pe lângă camere şi Ice Bar, Ice Reastaurant şi Winter Park” a declarat pentru Adevărul de Seară, Inge Florea, PR – Manager al Ice Hotel. Rezervările existente sunt din 26 decembrie  inclusiv pentru noaptea de Revelion, pentru care nu mai sunt locuri, iar preţul unei nopţi în camerele de gheaţă va fi de 99 de lei.
Ice Hotel va fi deschis şi turiştilor care vor doar să arunce un ochi, să se fotografieze şi să bea un cocktail în pahare de gheaţă sau chiar să mănânce la restaurantul ce va avea program între orele 17-20.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite