Hămbăşan îl face praf pe arbitrul meciului Voința - CFR Cluj:"Asemenea exemplare flegmatice trebuiesc eliminate din fotbal"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorii Voinţei Sibiu au luat foc după ce arbitrul Radu Petrescu le-a anulat un gol valabil în meciul cu CFR şi a înclinat decisiv balanţa în favoarea clujenilor.

"Ce curaj mai am eu să ţin o echipă de fotbal pentru ca unii să facă experimente asupra noastră. Nu se poate aşa ceva! Am avut un penalty, un gol valabil! Asemenea exemplare flegmatice trebuiesc eliminate din fotbal. Pe culoarul de vestiare înjura într-o parte şi-n alta. La asemenea greşeli trebuiesc excluşi. Nu se poate aşa ceva, să vină CFR-ul să fie ajutată să câştige! Cum să mă duc la băieţi să le spun că arbitrul le-a luat prima. Jucătorii au plâns în vestiar", a pus preşedintele celor de la Voinţa, Ioan Hămbăşan.

La fel de vehement a fost şi directorul tehnic al sibienilor, Sandu Tăbârcă.

"Săptămâna asta în timpul unei campanii făcută în şcoli un copil m-a întrebat <cum vă simţiţi când vă fură un arbitru>. I-am spus că noi vorbim de asta, vrem să fim modele. Dar ce să mai zic acum după ce am păţit cu CFR...A fost să fie weekendul surprizelor, iar una nu s-a produs...poate că ar fi deranjat. Până la eliminarea lui Camora, marele CFR n-a avut nicio ocazie", a spus Tăbârcă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite