Sibiu: Dracula petrece în club de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Dracula petrece în club de Halloween
Sibiu: Dracula petrece în club de Halloween

Decoruri speciale, muzică bună, costume trăsnite şi premii care mai de care mai atractive fac parte din oferta cluburilor sibiene în acest sfârşit de săptămână. Sărbătoarea este marcată în diferite ţări în noaptea de 31 noiembrie

CITEŞTE ŞI:

Vine Halloweenu’!

Petrecere de Halloween în Parcurile Crângaşi şi Drumul Taberei

Dracula aşteaptă turiştii de Haloween, la Castelul Bran, cu vin de colecţie

Chiar dacă este de origine celtică şi a fost făcută celebră de către americani, „sărbătoarea spiritelor“ a fost preluată şi de românii dornici de aventură în urmă cu câţiva ani . Având în vedere că s-a românizat tot mai mult de la un an la altul, distracţia de Halloween nu putea lipsi nici anul acesta, iar petrecerile tematice cu dovleci cu rânjete decupate, vrăjitoare şi fantome în rolurile principale sunt organizate de majoritatea cluburilor din oraş.

Petrecere terifiantă în Kapital

Primii care dau startul distracţiei sunt reprezentanţii clubului Kapital, care vă invită la o petrecere specială chiar în această seară. Decorul va fi cu totul unic, tinerii fiind întâmpinaţi încă de la uşă de cruci înfiorătoare. Cei care vor îndrăzni să meargă mai departe vor avea ocazia să se întâlnească cu Dracula, vrăjitoare şi fantome şi vor asista la un show de animaţie, în care îngerii vor lupta împotriva demonilor. Din program nu lipsesc însă nici premiile,cel mai interesant costum urmând să fie premiat cu un DVD-player. În plus, toţi cei care vor fi frumos costumaţi, vor fi recompensaţi cu şampanii.

Scheleţi în mărime naturală în Oxigen

Sărbătoarea va fi punctată şi mâine seară în celelalte cluburi, iar surprizele se vor ţine lanţ. Cei care vor alege clubul Oxigen, de exemplu, vor fi întâmpinaţi de câţiva scheleţi în mărime naturală, iar locul ospătăriţelor va fi luat de câteva vrăjitoare, care vor turna în pahare un cocktail de culoare roşie. „Premiul nostru pentru cea mai originală mască va fi o cină pentru două persoane, de care câştigătorii vor beneficia într-una din zilele săptămânii viitoare“, ne-a spus Alexandru Dragomir, din partea clubului.

Boby painting în Bohemian Flow

Un decor special, cu clasicii bostani şi ghirlande decorative au pregătit şi cei de la Bohemian Flow, care promit în plus o seară cu multă muzică bună, fete frumoase şi surprize pe măsura evenimentului. „ Tinerii care vor veni costumaţi în diferite personaje vor fi pictaţi pe faţă sau pe corp, iar premiul pentru cea mai bună mască va fi un tatuaj oferit de specialiştii de la Electric Tatoo“, spune Mihai Neguş, reprezentantul clubului.

Cotton, Liquid,
sau Old Friends sunt alte câteva localuri în care sărbătoarea va fi punctată, iar surprizele nu vor lipsi nici ele.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite