Sibiu: Haine pentru vremuri de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii care vor să îşi schime garderoba a preţuri de producător pot profita de ofertele târgului de îmbrăcăminte şi încălţăminte deschis la Sala Sorturilor Transilvania.

Mult mai organizat decât alte manifestări anterioare de acest gen şi cu reduceri reale, de până la 60%, târgul deschis în aceste zile la Sala Transilvania a atras ca un magnet sute de sibieni în căutarea celor mai bune oferte. Noutatea dusă de acest târg este dată de faptul că toate produsele prezentate sunt produse la noi în ţară, tocmai pentru a încuraja economia românească.

Preţuri pentru toate buzunarele

Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, comercianţii prezenţi la Sibiu au renunţat la adaosurile comerciale, preţurile fiind acum mult mai mici decât în magazine. Bluzele, pantalonii, fustele şi chiar costumele au preţuri care încep de la 10 lei şi depăşesc foarte rar 100 de lei. Acestea variază în funcţie de calitate şi model, iar clienţii pot alege dintr-o gamă destul de variată. De la târg nu lipsesc nici ofertele promoţionale, care oferă reduceri la achiziţionarea mai multor produse de la un singur stand. “O cămaşă costă 30 de lei, însă dacă luaţi două, veţi plăti doar 50 de lei. De asemenea, dacă vă luaţi o rochie, veţi plăti 60 de lei, dar dacă luaţi două, veţi scoate din buzunar doar 110 lei. Hainele sunt de calitate, iar preţurile sunt considerabil mai mici decât în magazine, cu aproximativ 15-20 de lei mai puţin”, ne-a spus Daniela Mungiu, care a venit la Sibiu tocmai din Brăila. De reducerile de preţuri nu se bucură însă decât clienţii, deoarece comercianţii nu se aleg cu mai nimic, profitul lor fiind considerabil mai mic. “Nu câştigăm mai nimic, dar nu avem ce face. Trebuie să ne târâim ca să supravieţuim”, ne-a spus Victor Ciobanu, din Bistriţa.

Clienţii sunt mulţumiţi

După ce fac o tură printre standuri şi analizează cu atenţie oferta, clienţii se declară mulţumiţi de preţuri şi de calitatea produselor şi ales să cumpere măcar un obiect vestimentar. “Să ştiţi că preţurile sunt mult destul de bune, iar calitatea se vede. Mi-am luat două perechi de pantofi şi o bluză, destul de ieftine”, ne-a spus Maria Lodea. Târgul de la Sala Transilvania se va încheia mâine seară, la ora 18.00.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite