Sibiu: Motoarele fac legea sâmbătă, pe Dealul Guşteriţei (Video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motoarele de off road vor insufleţi în acest sfârşit de săptămână Dealul Guşteriţei unde va avea loc a V-a etapă a Campionatului Naţional de Endurocross

Sibienii au o pasiune deosebită pentru sporturile de off road, pe două sau patru roţi. Tocmai de aceea oraganizatorii prevăd un mare număr de participanţi la competiţia care va avea loc mâine, 20 iunie, pe Dealul Guşteriţei, pe circuitul de motocros şi pădurile din împrejurimi. Iar dacă vremea va fi frumoasă, cei care au adus endurocrossul la Sibiu se aşteaptă ca şi spectatorii să vină cu sutele pentru a privi spectacolul dat de cei mai buni endurişti şi motocrosişti din ţară. Competiţia organizată de A.M.C. Bogdan Sibiu contează pentru cea de-a V-a etapă din Campionatul Naţional de Endurocross şi se află deja la cea de-a doua ediţie, după cea din sezonul 2008. Anul trecut a fost pentru prima dată când s-a desfăşurat la Sibiu o cursă oficială de endurocross, organizată sub egida Federaţiei Române de Motociclism.

Emanuel Gyenes se luptă pentru punctele din Guşteriţa
Deşi la ediţia precedentă au lipsit cei mai mulţi dintre profesionişti, la întrecerea de mâine vor fi prezenţi pe grilă campioni precum Emanuel Gyenes, cel mai bine clasat român la Raliul Dakar, ori Peter Gagy, multiplu campion la motocross şi supermoto. Ziua de concurs va începe cu înscrieri şi verificări tehnice pentru ca de la 10.30 la 11.30 să aibă loc antrenamentele libere. La 11.45 se va da startul clasei C unde concurează motociclişti de categoria Hobby. La 13.45 este planificat startul claselor de Avansaţi şi Sport, respectiv A şi B, care vor concura împreună, iar după ora 16 va intra în cursă categoria Quad.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite