Guilty Lemon invită sibienii la „Glamonade” în Piaţa Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bandul Guilty Lemon va cânta în premieră piese de pe primul lor album
Bandul Guilty Lemon va cânta în premieră piese de pe primul lor album

Music Pub începe seria spectacolelor din această toamnă cu un eveniment extraordinar „An Evening Glamonade With Friends”, în data de 6 septembrie, de la ora 20.00. Guilty Lemon va cânta în premieră piese de pe primul lor album, alături de melodiile favorite ale publicului. 

CITIŢI ŞI:

Cel mai important coregraf român vine pe scena Teatrului Naţional „Radu Stanca“ Sibiu

Sfintele Moaşte ale Sfântului Ioan Înaintemergătorul ajung la Sibiu şi Mediaş

Trupa Guilty Lemon și Music Pub vă propun o seară de neuitat outdoor, pe terasa locației din Piaţa Mică. Invitații speciali ai serii sunt, alături de Guilty Lemon, Rareș Popșa - profesor de chitară jazz în Tübingen, Germania și Dan Păcurar, unul dintre cei mai buni saxofoniști de jazz din România. Sebastian Marcovici expune, în cadrul aceluiași eveniment, o serie de fotografii cu temă muzicală.

Guilty Lemon va cânta în premieră piese de pe primul lor album, alături de melodiile favorite ale publicului.  Guilty Lemon este o formație de Neo Soul care s-a format în ianuarie 2007, la Sibiu. Formația combină elemente de funk,  jazz și r&b, fiind considerată una dintre formațiile influente ale scenei muzicale sibiene.

Invitați la numeroase festivaluri și concerte, Guilty Lemon are o bogată activitate concertistică în toată ţara. Formula actuală a trupei numără cinci persoane: Mihaela Pîțan – voce; Mihai Pîțan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitara.

Costul unui bilet este de 15 lei, cu rezervare (0744 38 138), sau 20 de lei, în seara evenimentului. În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se va amână la o dată ceva fi comunicată în cel mai scurt timp posibil.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite