Grimus lansează albumul „Egretta” la Sibiu. The Noise cântă în deschidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Grimus revine la Sibiu
Trupa Grimus revine la Sibiu

După uriașul succes înregistrat în primăvară, trupa Grimus revine la Music Pub, pe 1 decembrie, de la ora 20,30, pentru a-și lansa cel mai recent album – Egretta. Trupa locală The Noise debutează de Ziua Națională pe scena Indie-Rock –ului românesc, prin concertul susținut în deschiderea celor de la Grimus.

CITIŢI ŞI:

Tinerii designeri români vin la târgul de haine și accesorii unicat, ”Uniqorner” Sibiu

Ştefan Hruşcă vesteşte Crăciunul pe 19 decembrie la Mediaş şi în Sibiu

Motoko Hirayama și Răzvan Mazilu urcă miercuri pe scena Teatrului Naţional „Radu Stanca“ Sibiu

Grimus este o trupă de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005, sub numele de Rivers. Trupa este formată din Bogdan Mezofi (vocals), Valentin Rauca (guitar), Cristian Csapo (guitar), Lehel Kiss (keyboard), Titus Vadan (bass) și Tamas Adorjani (drums).
Egretta, al doilea album al trupei, este rezultatul colaborării cu producătorul britanic Adam Whittaker (Doves, Amy Winehouse, Julian Cope), care s-a implicat în toate etapele înregistrării albumului. Masteringul, în schimb, este opera lui UE Nastasi de la studiourile Sterling Sound din New York, responsabil printre altele de remasterizarea întregului catalog AC/DC.
Albumul este produs si distribuit în exclusivitate în România de către A&A Records, sub licența SpaceRay Music.
Primele două single-uri de pe acest album, Face the Light și Vanity, au fost lansate pe rând începând din vara acestui an și au ocupat fiecare locul întâi în topul Radio Guerrilla. Cel de-al treilea single, In Your
Eyes a ajuns în ziua lansării albumului direct pe locul întâi al topului.

The Noise, o nouă trupă muzicală din Sibiu

Pe de altă parte, trupa ce va cânta în deschiderea celor de la Grimus, The Noise își face debutul pe scena Indie-Rock românească.
The Noise s-a născut din alipirea singurelor formații de indie-rock din Sibiu -  DriveThru și The Cashes - și este compusă din Paul Grigoraș (guitar&vocals), Bogdan Tătăroiu (drums), Horia Mărginean (guitar) și Sebastian Marcovici (bass&vocals).
Intrarea la concert se face pe baza brățărilor, care se pot achiziționa la intrare, contra sumei de 10 lei.
După concert, băieții de la Grimus și The Noise vă invită la un afterparty în Music Pub Extension.
Seria concertelor din această iarnă va continua la Music Pub cu  lansarea albumului Heroes, a celor de la Toulouse Lautrec. Coma, Robin and the Backstabbers, Electric Fence, Luna Amară și Liverpool sunt alte câteva trupe ce vor susține concerte la Music Pub. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite